Wexanic


 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Alqism almalik (work in progress)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tatti
Portinvartija
Portinvartija
avatar

Viestien lukumäärä : 121
Join date : 27.02.2014

ViestiAihe: Alqism almalik (work in progress)   Su Huhti 06, 2014 9:03 am

   
:: ᴠɪʀᴀʟʟɪɴᴇɴ ɴɪᴍɪ ::
Alqism almalik (suomeksi jotakuinkin "kuninkaan vala", kuvaa sitä kuinka hänen vanhempansa olivat korkean tason näyttelyhevosia ja hänestä luvattiin todella paljon)
Throw on your break lights
:: Kᴜᴛsᴜᴍᴀɴɪᴍɪ ::
Altair
We're in the city of wonder
:: Sᴜᴋᴜᴘᴜᴏʟɪ ::
ori
Ain't gonna play nice
:: Iᴋä ::
10 vuotta
Watch out, you might just go under
:: Rᴏᴛᴜ ::
arabianhevonen
Better think twice
:: Lᴜᴏɴɴᴇ ::
Altair ei ole täysin henkisessä tasapainossa; hän sairastaa jonkintasoista skitsofreniaa. Hänen tapauksessaan ilmenee lähinnä hallusinaatioita ja ongelmia tunteiden ilmaisemisessa. Vastoin nykyisiä analyyseja hänellä vaikuttaa myös olevan kaksi eri persoonallisuutta, joista toinen on jokseenkin normaali, ja toinen, hullu ja raivokas laukeaa tietyissä tilanteissa.
Yleensä Altair on etäisen oloinen, ja koska hän on usein omissa maailmoissaan, saattaa säikähtää pahanpäiväisesti jotain eläintä tai asiaa, jota ei aluksi huomannut - joten ensitapaaminen voi olla hieman nolo. Säikky ei kuitenkaan ole päällimmäinen luonteenpiirre, mikä tulee mieleen. Ori kuulee usein ääniä päässään, ja hän ei aina saata kuunnella, mitä muut hevoset sanovat. Hän myös saattaa kuulostaa vihaiselta, pelokkaalta, surulliselta tm., vaikka vaan tervehdittäisiin. Usein hänestä siis tajuaa heti ensimetreillä, että pään sisällä ei ole kaikki hyvin.

Samanlainen "vääränlaisten" tunteiden ilmaiseminen ja etäisyys on yleistä suuren osan ajasta - hän käyttäytyy joskus hyvin oudosti mutta joskus melkein normaalisti, riippumatta mistään tekijöistä. Hän saattaa vaikuttaa herkältä ja säikyltä sairauden urhilta myös hämäävän ulkomuotonsa vuoksi, mutta todellisuudessa Altairin sisäinen tunne tilaansa kohtaan on viha - häntä turhauttaa, ettei hän voi vaan elää normaalia elämää. Ja muutenkaan ori ei ole ystävällisimmästä päästä; hän ei niinkään välitä muiden tunteista, vaan sanoo mitä sylki suuhun tuo. Hän ei välitä, mitä hänestä ajatellaan, ja asettaa itsensä tarpeet aina muiden edelle. Ja tämä ei edes johdu sairaudesta; häntä vaan ei kiinnosta olla kiva ja kiltti poni, tai olla hyvissä sosiaalisissa suhteissa kenenkään kanssa. Hän ei vihastu tai ärsyynny, jos joku yrittää ystävystyä hänen kanssaan, vaan se on ihan sama hänelle. Jos toinen roikkuu sitkeästi mukana, saa luvan vaan tottua oriin mielenterveysongelmiin, tai jos tämä pahoittaa mielensä, sekin on hänelle yksi ja sama - hän ei lainkaan välitä, onko hänellä seuraa vai ei.

Altairissa tosiaan on toinenkin puoli, kuin toinen luonne - mutta sitä ei tule sekoittaa identiteettihäiriöihin. Hän ei ole omaksunut kahta eri menneisyyttä, nimeä, fyysistä ulkonäköä, mieltymyksiä tms. Hänen tapauksessaan vain reaktiot tiettyihin tapahtumiin ovat erilaiset.
Tilan laukaisee pääasiassa suuttuminen tai ärsyyntyminen, ja herra on valitettavan herkkä näille tiloille. Häntä ei niinkään haittaa, vaikka hänen mukanaan roikuttaisiin, mutta yleinen ärsyttävyys ja lapsellisuus polttaa hänen hermonsa nopeasti. Myös turha sääli hänen sairauttaan kohtaan tai yleinen voivottelu ja herkistely on oriille epämiellyttävää, ja johtaa usein siihen, että hänen päässään napsahtaa - kuten myös vastakohtaisesti jatkuva haukkuminen ynnä muu kiusaaminen. Pienen naljailun Altair kestää, mutta vaikka hän itse saattaa tehdä sitä, hän ei voi sietää yleistä vihaamista, välttelyä ja inhon ilmaisua itseään kohtaan.
Hänestä selvästi näkee hetken, jolloin hän menettää kontrollin. On kuin joku painaisi nappia, ja hän muuttuu. Ori alkaa huutamaan, raivoamaan ja joskus uhkailemaan väkivaltaisin elkein. Hänellä on korvat luimussa ja hän saattaa näykkiä ilmaa, tai pahimmassa tapauksessa toista hevosta. Hän on käynyt niin ihmisten kuin hevostenkin kimppuun tässä tilassa. Näin ei aina tapahdu, mutta jos hän käy väkivaltaiseksi, pakeneminen on paras vaihtoehto. Altair harvemmin lähtee jahtaamaan ketään. Jos hän kuitenkin vain käyttäytyy aggressiivisesti ja huutaa, ainoa tapaa rauhoittaa hänet on pysyä hiljaa. Vastaan väittäminen tai hulluksi haukkuminen vain pahentaa tilannetta, joten on parempi vain odottaa, kunnes hän rauhoittuu. Hänellä tosin on hyvinkin terävä kieli, ja voisi sanoa että joutuessaan tähän mielentilaan hän aina satuttaa jotakuta - fyysisesti taikka henkisesti. Rauhoituttuaan hän tosin käyttäytyy, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hän jatkaa mahdollista tekemistään, ja unohtaa kohtauksensa kokonaan.
Your train of thought will be altered
:: Mᴇɴɴᴇɪsʏʏs ::
Altair syntyi arvostettuun siittolaan, joka kasvatti arabianhevosia. Kuten mainittu, hän syntyi hienoista vanhemmista, jotka olivat menestyksekkäitä näyttelyhevosia. Kävi kuitenkin niin, että oriin syntyessä siittolalle tuli pulaa niin rahasta kun karsinapaikoista uusille hevosille. Altair oli yksi myytävistä hevosista, ja hän päätyi myyntitallille.
Tähän aikaan hän oli vielä melko nuori, ja pieniä käyttäytymishäiriöitä alkoi näkyä. Parin vuoden ajan, kun hän oli vain majottuneena ja käsiteltävänä, se rajoittui muutamaan normaaliin huonoon tapaan. Mutta kun ratsukoulutus alkoi 3-4 vuoden kieppeillä, ori heittäytyi hulluksi. Hän oli täysin mahdoton kouluttaa; hän harvoin päästi ketään selkäänsä, ja jos päästikin, sieltä tultiin nopeasti alas. Hän oli aggressiivinen ja säikky, luimisteli ja pelkäsi ihan omituisia asioita. Muut hevoset alkoivat hiljalleen jättää Altairin ulkopuolelle laumasta, koska käytös levisi ihmisten laukaisemasta jokapäiväiseen ja jatkuvaan.

Yli neljän vuoden kovan työn ja hevoskouluttajille kaupittelun jälkeen ori myytiin toiseen siittolaan. Ihmiset uskoivat, että vaikkei hänellä voinut ratsastaa, noin hienoa ja halpaa oriita ei missään nimessä kannattanut sivuuttaa. Siellä ratsukoulutus unohdettiin ja häntä yritettiin hiljalleen totuttaa uuteen ympäristöön. Altair ei kuitenkaan muuttunut mihinkään; hän sai omituisia kohtauksia olemattomista syistä. Joskus hän säikähti jotain ja joskus meinasi hyökätä ihmisen kimppuun. Käyttäytymishäiriöt vaan jatkuivat, joten lopulta ori lykättiin eristyksiin laitumelle ja tuomittiin ongelmatapaukseksi. Häntä kyllä ruokittiin, mutta hän ei muutamaan kuukauteen ollut minkäänlaisessa kontaktissa ihmisiin tai muihin eläimiin. Ja mikäs olisi hevosvarkaille parempi saalis? Eräänä yönä he livahtivat laitumelle, ja vaikka Altair juoksi pakoon ja yritti taistella vastaan, hänet lopulta saatiin talutettua traileriin.
So if you must falter be wise
:: Uʟᴋᴏɴäᴋö ::
  
tulossa!
Your mind is in Disturbia
:: Tᴀᴠᴀᴛᴜᴛ ::
Hahmon nimi ↔ Peli ↔ Sanallinen mielipide
Hahmon nimi ↔ Peli ↔ Sanallinen mielipide
It's like the darkness is the light
:: Pᴇʟɪᴛ ::
Pelin nimi ↔ Hahmot
Pelin nimi ↔ Hahmot
♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢
Kuvat on ottanut Zuzule. Sitaatit oikealla ovat Rihannan kappaleesta Disturbia. Minä, Tatti, omistan vain hahmon!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://melis.suntuubi.com
 
Alqism almalik (work in progress)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wexanic :: :: Liittyminen :: :: :: Hahmon hyväksyminen ::-
Siirry: