Wexanic


 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Voltaire Victorié -to be continued-

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Firefly
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 203
Join date : 25.07.2013
Paikkakunta : Puska. P.s, avasta kiitokset Zaagalle♥

ViestiAihe: Voltaire Victorié -to be continued-   Ma Huhti 07, 2014 8:44 pm

Kuva © davdenic , lisence

 Voltaire Victorié
 Vici tai Victorié
Hevonen
 Appaloosa/risteytys
 Tamma

Luonne

Vici on vähän kiltempi tamma. Hänellä on veli, ori, joka taas onkin sitten toista maata kuin tamma. Itseasiassa he ovatkin täysin vastakohtia, Vici on kiltti ja puolustaa heikompia, kun taas hänen veljensä suurinpiirtein tuhoaa niitä.

Voltairé Victorié ei menetä malttiaan kovinkaan usein, yleensä tamma säilyttää sisäisen rauhansa ja hillitsee itsensä. Kun taas silloin kun maltti sitten lopullisesti menee, on tammasta paras pysyä kaukana. Vici raivoaa, potkii ja puree, tamma kun on vielä vahvakin ja kaikki... Onneksi kukaan harvoin törmää vihaiseen Victoriéen.

Vici ei oikeastaan pidä kuumasta, hän viihtyy varjoissa missä kukaan ei pysty tammaa kunnolla näkemään. Voltairé on erittäin taitava piileskelemään metsissä, etenkin varjoisissa metsissä. Jos tamma haluaa eksyttää seuralaisensa, ei se tuota vaikeuksia hänelle mikäli vain varjoja tai metsää on lähettyvillä. Erikoisinta on se, ettei Vici edes ole varjojen värinen, mytta pystyy silti sulautumaan varjojen joukkoon. Vain hänen veljensä osaa tamman varjoista löytää, tuo kun on leikkinyt tamman kanssa pienenä monta kertaa.

Tamma ei haluaisi nähdä veljeään enää, hän on kokenut kamalia tuon takia ja juuri siksi ei haluaisi toista enää tavata. Victorié ei ole varsinaisesti mikään seurallinen hevonen, se viihtyy hyvin yksikseenkin ilman häiritseviä, jankuttavia pikkuponeja jotka roikkuvat kyljissä kiinni. Vici menee väliin yleensä aina jos jotakuta pienempää tai heikompaa sorretaan, mutta on myös niitä harvoja poikkeustapauksia jolloin hän itse on se joka muita sortaa. Hän on siinä mielessä tullut isäänsä, joka oli voimakas ja väkivaltainen ori. Tamma nautti ahdistuessaan toisten satuttamisesta, veren saamisesta esiin. Välillä hänellä kuohahtaa, jolloin silmissä näkyy verta ja tamma hyökkää toisten kimppuun saadakseen sen punaisen nesteen esiin. Ne ovat Vicin kohtauksia, joita onneksi ilmenee hyvin harvoin. Tamma on tullut kyllä rauhanomaiseen äitiinsä.

Tammalla on kuitenkin suuria yhdistäviä piirteitä veljensä kanssa, hän ei hanki ystäviä kenestä tahansa, vain niistä joista kokee olevan itselleen jotakin tarvetta. Turhat jorinat ovat hänelle ajanhukkaa, mitään yksitoikkoista keskystelua säästä ei hänen kanssaan saa aikaan. Yleensä Voltairé Victorié ei ole kovinkaan ystävällinen niille joita ei vielä ollenkaan tunne, varsinkaan oreille ei tamma koe mitään ideaa viekoitella tai mielistellä. Poikkeustapaus on tietenkin ne joita hän pulostaa, jos on nähnyt jonkun jäävän alakynteen t.m.s

Loistava taistelija tamma on kumminkin. Hän ei koskaan kumarra kuolematta, siinä asiassa Vici on kuin ilmettyisänsä tai veljensä. Kukaan ei ole koskaan hävinnyt tammalle taistelussa, hän kyllä osaa pistää parastaan. Mikäli tilaisuus taistella vain ilmenee, hyökkää hän salamana sotaan kaikin voimin. Ilman selkeää syytä ei hän riitaa haasta tai siihen tartu, se olisi vain turhaa veripisaroiden vuodattamista ja voimien tuhlaamista.


Ulkonäkö

Kaunis, solakka appaloosatamma. Voltairé Victorié ei ole puhdas appaloosa, hönestä löytyy myös  osa andalusialaisen verta. Yleensä kuitenkin vain sanotaan että hän on appaloosa, ei tammasta helpolla tajua ettei hän ole puhdasverinen.

Siro ja muotoiltu keho auttaa pakenemisessa sekä pienistä väleistä pääsemisstä. Kumminkin hänellä on lihasta ja kok Vicin olemus huokuu vahvuutta ja kunnianhimoa, vaikutusvaltaa. Silmät ovat kovat ja kylmät, harvoin niihin saa paljoakaan lämpöä tai kirkkautta ilmestymään. Jalat ovat sopivan pituiset ja paksuiset. Tamman perusväri on punarautias, päässä on valkoista enemmän. Tammalla on lumenvalkoisia pilkkuja pitkin poikin kehoa, kuten kunnon appaloosalla kuuluukin.

Joskus Voltairé Victorié on säikähtäneen näköinen, kuten kuvassa. Silloin hän on yllättynyt, silmät näyttävät hieman säikyiltö ja isot, sirot korvat ovat pystyssä kuin pupujussilla. Kumminkin melkeinpä samantien muuttuu hän takaisin karuksi Viciksi, josta ei voisi uskoa että hän koskaan olisi säikähtäneen näköinen.

Tamma on aina pakovalmis, se tietää että koska vain pitää paeta ja siihen se on valmistautunut. Vicion tuulennopea päästessään vauhtiin, joten tammalla on erinomaiset mahdollisuudet pakenemiseen. Suorastaan loistavat refleksit.

Menneisyys

Tuttavat/tavatut

Pelaaja : Firefly The GM

Kesken siis ;7
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://wexanic.palstani.com
 
Voltaire Victorié -to be continued-
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wexanic :: :: Liittyminen :: :: :: Hahmon hyväksyminen ::-
Siirry: